Restaurante

La Pensiunea Orizont

O vacanță reușită are nevoie de o masă gustoasă, de aceea Restaurantul Orizont oferã drumeților care sunt cazați sau fac un popas în Farcașa satisfacția unor preparate din bucătaria românească tradițională și din cea internațională. Așadar, fie că ești în trecere prin județul Neamț sau îți acorzi câteva zile de repaus, alege restaurantul de la Pensiunea Orizont pentru a te bucura de o masă delicioasă.

Rezervari Restaurant: +40745.024.282

Restaurant Intim – 30 de locuri

Este ideal pentru evenimente mici, conferințe, prezentãri, training-uri corporate, seminarii și cursuri

Salonul pentru evenimente

Cu o capacitate de 100 de locuri, este ideal pentru organizarea nunților, aniversãrilor și în acelasi timp ai toate resursele să organizezi evenimente pentru compania ta, prezentări, training-uri, seminarii și cursuri.

Restaurantul Clasic

Are o capacitate de 90 de locuri și este locul ideal pentru a savura preparate absolut delicioase, fie cã esti cazat la Pensiunea Orizont Farcașa, sau esti doar în tranzit.

Grãdina de varã

    Grãdina de varã de la Pensiunea Orizont Farcașa are o capacitate de 140 de locuri, într-un cadru plin de verdeațã, spațios, gândit pentru a putea savura din preparatele noastre înconjurați de frumusețea naturii.

    Grãdina de varã este de fapt un restaurant in natura cu terase si foisoare inconjurate de arbusti si flori. Aici se poate servi masa la orice ora produsele fiind in mare parte din ferma proprie. Daca vremea nu permite, restaurantele pensiunii va asteapta cu drag. In plimbarile si drumetiile prin pădurile aflate foarte aproape de pensiune veti intalni chiar si ziua cerbi, caprioare, vulpi. Sunt și locuri special amenajate de pensiune pentru gratar , sport si relaxare. Pentru grupuri se pot organiza excursii cu degustari de produse la stanile traditionale din apropiere. In acelasi drum puteti vedea majoritatea îndeletnicirilor zilnice practicate de oamenii locului.